Ο εαυτός μου, είναι η μεγαλύτερη μου δύναμη!

1-Reportaz-enimerosi-bia-kata-ginaikΟ εαυτός μου είναι η μεγαλύτερη μου δύναμη!

Καθημερινά θα συναντήσεις δυσκολίες, φόβους ,κινδύνους έτσι είναι η ζωή έχει απότομο και δύσβατο δρόμο όμως εσύ θα παλέψεις και θα σταθείς όρθιος. Πολλοί θα βρεθούν μπροστά σου με σκοπό  να δυσκολέψουν και άλλο αυτή την διαδρομή της ζωής σου όμως μην ξεχνάς πως εσύ είσαι αυτός που την καθορίζει μην επιτρέψεις σε κανέναν να το καταφέρει. Γεννήθηκες  για να είσαι μοναδικός/η και  θα συνεχίσεις πάντα να είσαι γιατί το αξίζεις. Μην βλάπτεις τον εαυτό σου συσσωρεύοντας αρνητικά σχόλια από άτομα που προσπαθούν να καλύψουν τις δικές τους ατέλειες.


Στην ζωή σου εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής και ως πρωταγωνιστής πάντα θα τραβάς και τα καλά και τα κακά βλέμματα ,αυτό δεν πρέπει να σε πτοεί αλλά αντιθέτως πρέπει να σε ανεβάζει .Σκέψου λοιπόν γιατί κάποιος έχει την ανάγκη να ασχοληθεί τόσο μαζί σου; Μα φυσικά γιατί βρίσκει στην ζωή του αυτό που δεν έχει αυτός. Απέβαλλε τα αρνητικά σχόλια και κράτα τα θετικά από ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου και σε αγαπάνε και δείχνε σε όλους καθημερινά ποιος/α είσαι και τι πραγματικά αξίζεις.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ Όλοι μέσα μας έχουμε μια σπίθα, η σπίθα αυτή είναι η βάση για να εκπληρώσουμε το όνειρό μας , είναι αυτή που μας δίνει την δύναμη να αγωνιστούμε εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την ανακαλύψεις.

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας επιστρέφουμε δυναμικά περιμένοντας τις ερωτήσεις ,τις ιδέες και τις απόψεις  σας!
Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *